Producenci

m.POLMLEK Sery z Goliszewa Antek Ser dojrzewający w plastrach 135g

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 5,40 zł
bez kosztów dostawy
5.40
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Ser Antek jest serem probiotycznym typu holendersko-szwajcarskiego z dużymi widocznymi dziurami. Jest to ser bogaty w wartości odżywcze i zdrowotne. Antek zawiera czynne bakterie Lactobaciullus acidophilus LA-5 z potwierdzoną i oznaczoną ich obecnością. Badania pokazują, że bakterie probiotyczne spożywane regularnie w pożywieniu wywierają pozytywny wpływ na układ pokarmowy i odpornościowy człowieka. Zbilansowana i zróżnicowana dieta stanowi element zdrowego trybu życia. Ser Antek jedzony codziennie (50g – 2,5 plasterka) w naturalny sposób wspomaga pracę jelit i układu odpornościowego człowieka. Antek jest serem dojrzewającym o wyrazistym smaku. Jest słodkawy, lubiany przez dzieci. Antek to: • Prosty skład, w 100% naturalne składniki • Bez konserwantów i sztucznych barwników • Niewielka zawartość soli • Doświadczenie i pasja lokalnych serowarów Sery z Goliszewa Ser Antek jest serem probiotycznym typu holendersko-szwajcarskiego z dużymi widocznymi dziurami. Jest to ser bogaty w wartości odżywcze i zdrowotne. Antek zawiera czynne bakterie Lactobaciullus acidophilus LA-5 z potwierdzoną i oznaczoną ich obecnością. Badania pokazują, że bakterie probiotyczne spożywane regularnie w pożywieniu wywierają pozytywny wpływ na układ pokarmowy i odpornościowy człowieka. Zbilansowana i zróżnicowana dieta stanowi element zdrowego trybu życia. Ser Antek jedzony codziennie (50g – 2,5 plasterka) w naturalny sposób wspomaga pracę jelit i układu odpornościowego człowieka. Antek jest serem dojrzewającym o wyrazistym smaku. Jest słodkawy, lubiany przez dzieci. Antek to: • Prosty skład, w 100% naturalne składniki • Bez konserwantów i sztucznych barwników • Niewielka zawartość soli • Doświadczenie i pasja lokalnych serowarów Na kanapkę 5/5 Na deskę serów 5/5 Do zapiekania 4/5 Sery z Goliszewa zawdzięczają swój naturalnie dojrzały smak codziennej pracy doświadczonych serowarów. Każdego dnia dbają oni o to, by nasze sery miały wszystko, czego potrzebują. Dzięki ich pracy i miłości do sera jesteśmy przekonani o jego najwyższej jakości. Tutaj mamy czas na naturalnie dojrzały ser… Q Jakość Tradycja - Wielkopolskie ser dojrzewający o wyrazistym smaku Produkt polski zawiera Lactobacillus acidophilus LA-5 Ser podpuszczkowy, dojrzewający, w plastrach z dodatkiem szczepu bakterii Lactobacillus Acidophilus LA-5. mleko pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, bakterie Lactobacillus acidophilus LA-5

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl